Pagini

miercuri, 22 septembrie 2010

50% no more !!!


Atunci când a cerut FSANP realocarea banilor pentru primele de 50% multora li s-a părut exagerat. Directorul general se plângea oricui îl asculta că sindicatele nu vor să se dea prima, deși motivele erau clare și n-avea decât să se asigure că această primă se dă pe merit ca totul să fie în ordine. N-ar fi fost nici o problemă.

Astăzi ministrul justiției a hotărât tam-nesam suspendarea acordării acestor prime, probabil în urma constatărilor CPT și de teama un reacții mediatice. Sigur, și acum oamenii trebuie motivați dar de data asta conducerea ANP nu a mai avut nici un comentariu. Pur și simplu a anunțat ce a decis ministrul.

Altfel, în ședință s-au discutat la categoria diverse încadrarea unor posturi vacante de medici și asistenți, și s-a rediscutat scoaterea la concurs a funcțiilor de conducere vacante. Pentru medical se vor scoate la concurs toate cele peste 90 de posturi cat avem posibilitatea sa incadram in acest an potrivit legii, functiile de conducere depind de un OMJ care este aproape finalizat.

citește mai departe aici>>>

0 comentarii: