Pagini

miercuri, 9 decembrie 2009

Drepturi restante / Comisia de dialog

Joi, 10 decembrie 2009 reprezentantii FSANP vor avea o intalnire cu dna. Gratiela Iordache, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice pe tema drepturilor salariale restante si identificarea unor solutii urgente pentru acoperirea acestora, pe fondul declararii grevei si a iminentei declansarii acesteia.

Initalnirea este facilitata de conducerea Confederatiei Sindicale "Cartel Alfa" cu sprijinul careia vor fi organizate si actiunile de greva in sistemul penitenciar, daca angajatorul refuza in continuare sa dispuna masurile necesare stingerii conflictului de munca.

La solicitarea unor participanti Comisia de dialog de la nivelul Ministerului Justitiei a fost amanata pentru data de marti 15 decembrie 2009, punctul central pe agenda de discutii fiind conflictul de munca si identificarea solutiilor pentru asigurarea drepturilor restante.

In acest context FSANP respinge initiativa ANP de recalculare cotei parti aferente echipamentului pe anul 2008,si va solicita ANP revenirea asupra adresei din 07 decembrie 2009 prin care se indica folosirea unor valori inferioare celor transmise in februarie 2009 printr-o alta adresa, aducandu-se astfel prejudicii salariatilor.

0 comentarii: