Pagini

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Imbunatatire conditii de lucru penitenciare si echipament

Stimate domnule director general
In Acordul Colectiv partile semnatare au convenit ca un procent de 15% din Bugetul ANP sa fie alocat pentru imbunatatirea conditiilor de lucru pentru anagajatii din penitenciare.
Prin prezenta va rugam sa ne comunicati ce procent din bugetul ANP a fost folosit in acest an pentru imbunatatirea conditiilor de lucru si care au fost obiectivele de investitii sau eventual bunurile de natura obiectelor de inventar care contribuie la cresterea calitatii conditiilor de munca.
In acest context va informam ca la Penitenciarul Deva vestiarele personalului sunt amplasate in aer liber fiind doar acoperite nu insa si protejate termic (un garaj pentru mijloacele auto).

Deasemenea va rugam sa ne comunicati cand sunt planificate achizitii de echipament sau eventuala schibare a sistemului de acordare a drepturilor de echipament pentru personalul din penitenciare, avand in vedere ca din anul 2006 nu s-a mai derulat o procedura de achizitii pentru echipament iar echipamentul aflat pe stoc este atipic si nu mai poate fi distribuit.
Cu deosebita consideratie --- Sorin Dumitrascu Presedinte Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor Str. Maria Ghiculeasa, Nr. 47, Sect. 2, Bucuresti

0 comentarii: