Pagini

luni, 22 februarie 2010

ADRESA FSANP CU PRIVIRE LA PROBLEMELE SISTEMULUI PENITENCIAR

Adresa Probleme Sistemul Penitenciar 18feb2010

2 comentarii:

Anonim spunea...

Tzara arde si baba se piaptana!

A mai trecut ceva timp, suntem cam pe 23 februarie si inca NU AVEM NORME LA LEGEA SALARIZARII!

DMRU nici nu se gandeste sa faca ceva cu deciziile de reincadrare, asa ca vine data de 10 si veti fi serviti tot cu o decizie " a la IOANA" - c a faceti si voi ceva , prostilor din unitati- dati o decizie ceva , ca poate prinde si de data asta!

Multi mai sunt in sistemul asta. Si pe cati ii mai suportam inca, dar asta e!

Stie careva ce se mai aude de normele alea? Sau voi ati adormit cu totul , ca vi se da salariul, fara sa observati ca alte sporuri in afara aluia de pericol este la COMPENSATORII?

Si atata de adormiti sunteti , ca nu va mai interesaza ca chestia asta cu compensatoriile e valabila doar in 2010, ca dupa aia PA... CIAO... VA PUP PE PORTOFEL ... ca s-au dus sporurile pe apa MJ-ului?

Mai trebuie sa va cante de multe ori imnul national ca sa va treziti? Ca de desteptat... e mai greu, trebuie sa ai doctorat in drept, nu?

Mai scuturati un pic praful pe holurile ANP-ului, ca or fi adormit aia prin birouri si or fui uitat ca ziua de salarii e pe 10 ale lunii si ca februarie are mai putine zile, adica 28, ... poate nu stiau.

La munca, dar ganditi-va si la ce bani veti lua/ ORI NU pe 10!

Anonim spunea...

Nimeni nu spune nimic, fiindca exista UN MARE VID!

Un bun amic spunea: "Cel mai simpatic blog!"

Asa ar fi daca nu ar fi existat Silistea Gumesti! Sau daca Marin Preda, in perioada sa de glorie nu ar fi scris " Niste Tarani" !

Ei bine, noi nu am fi existat daca cineva nu ar fi spus " NISTE TAMPITI" !

Ca este asa ori nu, vom mai vedea.

Spuneam deunazi ca moldovenii, adicatelea fratii nostri de peste Prut, nu mai vor sa se uneasca cu tzara! Si ce? Tzara vrea sa se uneasca cu ei? Nu. Dar cu moldovencele ...DAAAAAA! asa ca moldovenii isi merita soarta!

Trecand de la filosofia atat de elucubranta a ministrului finantelor romanesti, la grobianismul pur, specific " penitenciarismului " romanesc, ajungem la cosmogonia abracadabranta a celor de la economic si a celor de la elaborarea a...c... ceselor ne...normative! Dilema deveni peste noapte TRILEMA! Adica, mai exact:

Cei de la DMRU nu emit decizii de reincadrare, fiindca au o adresa...

Cei de la DCEAN nu elaboreaza norme, fiindca ... nu au o adresa.

Cei de la Economic.....emit o adresa care sa inlocuiasca adresa care lipseste celor de la DCEAN pana ce cei de la DMRU vor emite o adresa care sa inlocuiasca adresa care nu va inlocui ceea ce cei de la economic au emis deja pentru 10 februarie si nici nu vor inlocui adresa ce o vor emite cei de la DMRU ca adresa de pe 10 martie a celor de la Economic va produce efecte pentru a inlatura efectele produse de regretata, dar perfecta adresa a celor de la DMRU, la solicitarea si cu acordul celor de la DCEAN pana cand cei de la Economic ii vor convinge pe cei de la DCEAN este conforma celor elucubrate de cei de la DMRU!!!!

Deci, ca sa spunem ceva concret totusi, pentru cei ce nu elucubreaza , nu emit adrese, nu emit judecati de valoare, pe 10 martie veti vedea acelasi vid legislativ ca si pe 10 februarie, si ... daca nu se va acutiza " CRIZA" VETI VEDEA CEL PUTIN ACELASI VID SI IN PROPRIIILE BUZUNARE!

Asta asa, ca un bonus, o gratificatie, o bonificatie ... ca la impozitul pe terne, cladiri si alte alea la care se inghesuie pensionarii natiunii romane sa le plateasca pana la 15 martie ale fiecarui an!

Ca sa nu va plictisiti, mai apelati la persoane care din cand in cand mai citesc si cate ceva de specialitate..nu numai PLAYBOI sau Plai cu boi, NU NUMAI COSMOPOLITAN , ci si regretata Cutezatorii, si amintiti-va de soimii patriei! Asta doar asa ca, in fiecare zi va dati LEI/ LEOAICE , dar de fapt suntei doar mitze jegoase, alungate de stapani ca prea le ling botele si prea le sforaie/ torc duios in clapaugele urechi de elefanti de puscarii imbuibati si ingamfati de atata reinsertie si reeducare a ppl-ilor din dotare!

Trebuie sa va readuc aminte versurile imnului national post-lovitura de stat? Cred ca nu, dar mai treziti-va fratica , SUNTETI VARZA... A LA CLUJ! Fie-i Bocului tarana usoara, cum i s-a dedicat de curand la congresul femeilor virgine din Papua Guineea!

CIAO, Raggatzi, va pup pe protofelu' ala ce devine mai gol, nu numai pentru mine ci se pentru voi, CA V-ATI PIERDUT COLOANA VERTEBRALA!

Q.E.D

- Va voi traduce asta, celor ce nu ati facut gimnaziul,,... inca!