Pagini

vineri, 19 martie 2010

Raspunsul ANP la solicitările formulate în cadrul Consiliului Federativ al FSANP

 În data de 18 februarie FSANP a înaintat către Administraţia Naţională a Penitenciarelor, adresa cu nr 288, adresă ce cuprindea solicitările formulate de către preşedinţii sindcatelor afiliate si conducerea FSANP în cadrul consiliului federativ.

Mai jos aveţi raspunsul ANP la adresa mai sus menţionată

Raspuns ANP Probleme Consiliu Federativ Februarie 2010                                                              

3 comentarii:

Anonim spunea...

referitor la pct.13-14 din adresa .ANP citeste Codul Muncii pe sarite.Aceiasi lege la care se refera ANP privind art.136 mai are un art. 137 (2) În cazul în care, din motive justificate, nu se acordă zile libere, salariaţii beneficiază, pentru munca prestată în zilele de sărbătoare legală, de un spor la salariul de bază ce nu poate fi mai mic de 100% din salariul de bază corespunzător muncii prestate în programul normal de lucru.

Anonim spunea...

Curtea Constitutionala a României (CCR) sustine, in motivarea deciziei prin care a declarat constitutionala Legea-cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice, ca orele suplimentare trebuie sa fie platite in cursul anului 2010.

“Cu privire la posibila excludere de la plata a orelor suplimentare pentru anul 2010, Curtea urmeaza sa retina ca pentru intreg personalul bugetar devin aplicabile prevederile titlului III – Timpul de munca si timpul de odihna din Codul muncii. Prin urmare, orele suplimentare trebuie sa fie platite in cursul anului 2010.
Curtea retine ca, atât timp cât este in vigoare, Codul muncii trebuie respectat si in mediul public, nu doar in cel privat, eventuale derogari in aceasta materie neputându-se face, indiferent daca partea interesata apartine domeniului public sau privat”,
titlul III – Timpul de munca si timpul de odihna din Codul muncii reglementeaza si sporul de 100% despre care se vorbeste la pct.13-14 din adresa

Anonim spunea...

Minciuni !!!!

Referitor la pct. 2 al raspunsului, nu exista niciun proiect de genul asta aflat in dezbatere la Ministerul Justitiei.

Gasiti alte scuze domnilor ANP-isti