Pagini

luni, 10 mai 2010

CALENDAR PROTESTE

În cursul zilei Confederațiile Sindicale au stabilit de comun acord activitățile de protest față de măsurile intenționate de Guvern. 

Astfel:
- vineri 14.05.2010 va fi pichetat sediul Guvernului de către toate Confederațiile Sindicale. Sindicatele din penitenciare vor fi reprezentate la pichetare de minim 100 de angajați.

- miercuri 19.05.2010 va fi organizat un miting general în Piața Victoriei. Sindicatele din penitenciare vor încerca să mobilizeze cel puțin 1000 de angajați.

- data Grevei Generale urmează a fi stabilită. Este luată în calcul perioada 28 - 30.05.2010

La sediul ANP, cu participarea reprezentanților MJ, s-au stabilit de comun acord cu organizațiile sindicale măsuri de natură a gestiona situația de criză prilejuită de intențiile guvernului.

Având in vedere intenția declarata de Confederațiile Sindicale de a declara greva generală, luni 17.05.2010 va fi dezbătut și convenit planul referitor la organizarea grevei în penitenciare.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Deci daca se vrea se poate...Va rog tansmiteti masuri concrete pe care cei din teritoriu sa le respecte cu strictete...Avem nevoie de luptatori nu de lingai...