Pagini

marți, 11 mai 2010

Eu (mă) împuternicesc, Tu (te) împuterniceşti, Ei / Ele ÎMPUTERNICEŞTE

În cursul zilei de azi a avut loc ședința consiliului de conducere al Penitenciarului Pelendava.

Al 3 lea punct pe ordinea de zi, unul de larg interes, mai ales pentru personalul din sectorul operativ, a fost propunera reloaded (citez un bun prieten ardelean) de împuternicire pe funcția de director adjunct sdrp a domnului comisar șef FULGA S.

Am spus reloaded pentru că această propunere a mai fost avizată pozitiv de consiliu cu ceva timp în urmă, în luna martie dacă nu mă înșel, a fost înaintată  ANP-ului şi a fost remisă de către ANP fără nici o explicație, neoficial motivația fiind aceea de a se aștepta finalizarea cercetării disciplinare asupra acestuia.
 ...Şi cercetarea disciplinară s-a finalizat, ofițerul mai sus menționat a fost sancționat, documentația privind sancțiunea disciplinară a ajuns în unitate şi.......
...Şi conducerea face demersurile necesare pentru reîmputernicirea acestuia. Poate mie imi scapă ceva..... Poate organizației sindicale i-a scăpat ceva când a menționat că  nu e de acord cu demersurile privitoare la menționata împuternicire....Poate şi membrilor ccr care au fost prezenți și au avizat favorabil le-a scăpat ceva, dar în cazul acestora scăparea nu le aparține (în totalitate), directorul tehnic, cel care a prezidat ședința, uitând să menționeze despre demersurile anterioare cât și de sancțiunea disciplinară.

Întrebari:
-de ce a așteptat conducerea unității rezultatul cercetării disciplinare, atâta timp cât a durut-o în cot de el ???
-de ce, conform prostului obicei al sistemului, membrii ccr trebuie aleagă între singurul şi unicul propus, adică dintre una şi aceeași persoană?

Concluzie : trebuie să fii sancționat disciplinar pentru a fii propus pe o astfel de funcție, altfel neexplicându-se demersurile inițiate de către conducerea unității după comunicarea rezultatului final al comisiei de disciplină din cadrul ANP în cazul ofițerului, și a deciziei de sancționare.



P.S. Pentru lista PREMIANȚILOR (sîc) consultați avizierul sindicatului din unitate!

1 comentarii:

AdMin spunea...

"P.S. Pentru lista PREMIANȚILOR (sîc) consultați avizierul sindicatului din unitate!"
...tocmai cand intentionam sa fac o comparatie, RAULE !!

....cu stima al tau prieten ardelean