Pagini

marți, 22 iunie 2010

Încă un pas...mic

Proiectul de lege (412/2010) pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 26/1994 privind drepturile de hrană, în timp de pace, ale personalului din sectorul de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională, a fost azi pe ordinea de zi a Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat.

Din informaţiile pe care le avem, proiectul de lege nu a suferit modificări faţă de forma înaintată de către Administraţia Naţională a Penitenciarelor, urmând ca, după dezbaterea în Senat, acesta să ajungă în Camera Deputaţilor, cameră decizională în cazul acestei legi.

Având în vedere faptul că vacanţa parlamentară e aproape, modificările la OG 26 o să fie aplicabile prin toamnă.

Rămâne de văzut cum o să se ţină reprezentanţii ANP de promisiunile făcute cu privire la rezolvarea problemei stocurilor până la apariţia modificărilor, mai ales acum când s-a umblat şi la preţuri.

PS: avem un plan de producţie aprobat (încă nu l-am văzut), dar nu ştiu cât e de util în condiţiile în care nu ai desfacerea asigurată pentru ce urmează să produci. să nu uităm nici faptul că producţia trebuie finanţată



0 comentarii: